Meteen naar de content

Maak kennis met…onze Weekly Doughlicious Snacks! Hint: wees snel!

Kan jij écht écht écht niet genoeg krijgen van cookie dough? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met onze Doughlicious Snacks! 

Doorheen de jaren ging ik, Sylke, oprichtster van Let's Dough It, creatief aan de slag met koekjesdeeg. Ontelbaar veel smaken passeerden het menu, van de klassieke chocolate chip deegjes tot unieke smaakcombinaties en koekjesdeeg met onze geliefde Kinderella pasta. De creativiteit en challenge die ik steeds weer vind in het samenstellen van deze recepten inspireerde me om hier een stapje verder in te gaan, en naast koekjesdeeg ook "doughlicious snacks" te gaan maken.

Wat zijn Doughlicious Snacks?

Kort gezegd: zoete snacks geïnspireerd op het Let's Dough It koekjesdeeg. Zo stelden we onlangs de Dough Balls aan jullie voor, een speelse en vooral zoete variant op de klassieke, Amerikaanse dough balls die je vaak in pizzeria's ziet. De meeste van onze Doughlicious Snacks bevatten koekjesdeeg, of dat nu het klassieke deeg is of één van onze speciale smaakjes. 

Af en toe ga ik nog een stapje verder en treed ik uit m'n comfort zone. Daaruit kwamen al een heleboel best-sellers, zoals fudge en trifle. Steeds zo leuk om weer mee te experimenteren! Met de Let's Dough It Doughlicious Snacks wil ik jullie zoete dromen volledig laten uitkomen, terwijl ik zelf telkens weer ultra-creatief aan de slag kan gaan. Win-win!

Ontdek het volledige menu hier.

Limited Edition Zoete Snacks

Kenmerkend aan de Doughlicious Snacks is dat deze van week tot week veranderen. Ze zijn met andere woorden limited edition, en we maken ze dan ook in beperkte hoeveelheden. Dit maakt het telkens weer extra spannend, en vaak gebeurt het ook dat de snacks dezelfde dag nog uitverkopen! Snel zijn is dus zeker en vast de boodschap hier ;)

Wil je graag op de hoogte blijven van wanneer ik nieuwe doughlicious snacks aan het menu toevoeg? Hou dan zeker en vast onze Instagram pagina in de gaten!

Wil je deze exclusieve snacks graag zelf eens proeven? Je vind ze hier, deel van onze volledige online cookie dough store.
Liefs,

 

 

Volg je ons al? @LetsDoughitNow

Wil jij niks missen? Of vind je het leuk om wat te kunnen winnen? Bekijk onze pagina dan snel. Er zijn veel leuke Win-Acties, Unieke producten als de trifles en het persoonlijke verhaal van mij. Hoe ik alles ervaar als jonge ondernemer.

9,6 uit 2950+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar