Hoi lieve cookie dough monsters, vandaag even een wat andere en vooral langere blog. De afgelopen maanden zijn een beetje een rollercoaster geweest voor ons met betrekking tot het verzenden van al het lekkers. Het online bestellen en dus verzenden met de post, is mede door de corona maatregelen behoorlijk uit zijn voegen gegroeid. Dit geeft enorm veel problemen bij de post. We hebben daarnaast een drukke periode gehad met de feestdagen, waarin het altijd al een heel stuk drukker is met verzenden, maar die drukte houdt aan.
Afgelopen jaar hebben wij een lange tijd verzonden met postNL. Dit verliep altijd heel soepel en tot begin oktober werd eigenlijk elk pakketje de dag na verzending netjes geleverd. Er werd echter steeds vaker vertraging geconstateerd en met het oog op de aankomende feestdagen hebben we midden oktober besloten over te gaan op een andere verzendpartij: Trunkrs. Een nog wat onbekende partij, maar deze konden stukken sneller leveren dan PostNL. In de ochtend werden de pakketten opgehaald en in de avond werden deze al afgeleverd!
Dit verliep heel prettig en goed tot aan de kerstdagen. Het was zo waanzinnig druk voor alle partijen met het verzenden, dan zelfs voor Trunkrs het een beetje te veel werd. Niet alles werd meer geleverd met de kerst zoals beloofd en wij zijn toen zelf met kerst nog de auto in gesprongen om pakketten na te leveren. Zij moesten toen gekke sprongen maken, waardoor ze besloten de maandag tussen kers en oud en nieuw geen pakketten op te komen halen. Dit had voor ons natuurlijk erg grote gevolgen, want wij hadden wel ruim 150 pakketten die de deur uit moesten zodat iedereen met oud en nieuw lekker kon genieten van het deeg!
Ook wij moesten toen dus snel schakelen, bij postnl konden wij niet terecht, want deze hadden een klanten stop en een max aan het aantal pakketten dat verzonden mocht worden. Gelukkig konden wij toen over op DPD. We mochten alle pakketjes wegbrengen, niet echt in de buurt.. maar gelukkig konden we in elk geval verzenden! Tot halverwege januari hebben we hier dankbaar gebruik van gemaakt. Helaas was deze verzendpartij voor ons niet ideaal, omdat de software niet optimaal was.
Ondertussen was er weer contact met PostNL en bleek dat wij daar weer terecht zouden kunnen. Het was weer wat rustiger en zodoende zijn we weer terug overgestapt naar hen. Dit ging doorgaans goed, tot afgelopen twee weken. De maandagen zijn altijd een beetje een probleem geweest, de pakketten van het weekend stapelen zich natuurlijk op, dus de postnl heeft het vooral op de maandag erg druk. Dit resulteerde meerdere malen dat er karren met pakketjes dagen lang bleven staan. Voor ons natuurlijk niet zoals het zou moeten!
Daarnaast kregen we helaas weer te horen dat zij toch de pakketten niet bij ons op kunnen komen halen en dat ze geen lever garantie geven voor leveren binnen 48 uur. Punten die voor ons wel heel erg belangrijk zijn.
Zodoende hebben we weer contact gezocht met Trunkrs. De partij die tot nu toe de beste bij ons past. Gelukkig is ook daar de rust weer wat wedergekeerd, hebben zij hun excuses aangeboden voor de gekke december perikelen en kunnen we weer vol goede moed van start met verzenden via hen. Hier zijn wij heel erg blij mee! Dit geeft wel weer even wat verandering in ons verzendproces, maar ik leg natuurlijk alles even uit.
Deze verzendpartij levert van maandag tot en met vrijdag, maar wij verzenden van dinsdag tot en met vrijdag. Ze komen de pakketjes in de ochtend ophalen en nog dezelfde dag wordt jouw pakketje tussen 17:00u en 22:00u aangeboden. Ze hebben een afleverscore van 99% bij de eerste bezorg poging. Lukt het toch niet om de eerste dag te leveren, dan slaan ze het pakketje gekoeld op tot het volgende bezorg moment. Je kan je pakketje volgen via de track en trace, hier kan je het voor de bezorger zelfs makkelijker maken door wat vragen te beantwoorden. Zoals in wat voor woning je woont of dat het geleverd mag worden bij de buren.
De verzendkosten zullen iets hoger zijn dan je gewend bent. Dit omdat het toch echt een andere manier van verzenden is, die simpelweg wat meer kosten met zich mee brengt. We zijn echter van mening dat dit het dubbel en dwars waard is!
Ook zal het verzendschema weer iets veranderen. Om wat verwarring te voorkomen hanteren we nu dat jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen na besteldatum wordt verzonden en wordt aangeboden.
Toch even kort op een rijtje:
Maandag besteld - Donderdag verzonden
Dinsdag besteld - Donderdag verzonden
Woensdag besteld - Vrijdag verzonden
Donderdag besteld - Maandag verzonden
Vrijdag besteld - Maandag verzonden
Zaterdag besteld - Maandag verzonden
Zondag besteld - Dinsdag verzonden
*Het is en blijft druk door alles rondom corona. Houdt dus altijd rekening met drukte en een kans op vertraging. De producten zijn goed houdbaar, dus bestel op tijd.
Wij kijken uit naar de fijne samenwerking met trunkrs en hopen dat jullie op deze manier weer goed en snel worden voorzien van al het lekkers!
]]>
Tijdens de laatste dagen van 2020 nam ik even de tijd om stil te staan bij het afgelopen jaar, en wat er allemaal gebeurd is in ons snelgroeiende koekjesdeegbedrijfje. Ik kan me nog zo goed herinneren hoe het was om in m'n eigen keuken die eerste bakjes koekjesdeeg te gaan samenstellen, net zolang tot ik het perfécte recept zou creëren. Een jaar later zijn Roy en ik ondertussen verhuisd naar een veel grotere keuken, waar wij op sommige dagen wel 100kg koekjesdeeg klaarmaken! Had je me dat een jaar geleden verteld...
We kregen steeds meer en meer bestellingen, en hadden steeds meer ruimte nodig voor alle pakketjes. Veel, héél veel smaken passeerden ondertussen het menu (hou jij de tel nog bij? Ik niet!), en we voegden zelfs huisgemaakte thee en vegan koekjesdeeg toe aan het Let's Dough It menu. Een aantal jaar geleden begon ik ervan te dromen om ooit Nederland een momentje nostalgie te bezorgen met huisgemaakt koekjesdeeg, maar nooit had ik durven dromen dat ik dit doel zo snel zou bereiken! Dankjewel, lieve Let's Dough It fans, om samen dit avontuur te beleven!
Eén ding is de afgelopen maanden echter niet veranderd: het geweldige, gelukzalige gevoel wanneer er een bestelling binnenkomt! Geweldig vond ik het om te weten dat jullie mijn koekjesdeeg wouden proeven, en nog steeds doe ik bijna letterlijk een vreugdedansje bij iedere bestelling. Mensen vragen me vaak hoe ik als cookie dough bakster fit blijf. Wel...It's all those happy dances! ;)
Dankje, dankje dankje, lieve cookie monsters. Het was een geweldig jaar voor Let's Dough It, en ik kan niet wachten om jullie in 2021 te blijven verwennen, verrassen en verbazen. Iedere dag!
]]>
]]>
Hier bij Let's Dough It verkopen we niet alleen 100% eetbaar koekjesdeeg, ook eetbaar cakebeslag staat op het menu! Net zoals bij koekjesdeeg, is het bij het maken van rauw, ongebakken cake beslag belangrijk dat hier geen rauw ei en meel in verwerkt wordt, deze kunnen namelijk leiden tot vervelende ziektes. Bij het maken maken van ons cakebeslag is dit dan ook de nummer 1 prioriteit, zodat het cake batter 100% veilig te snoepen is. Naast de klassieker, het Birthday Cake Batter, voegden we de afgelopen tijd een aantal verrassende, nieuwe smaken toe. Benieuwd?
Net zoals bij het maken van rauw of ongebakken koekjesdeeg, is het bij het creëren van een recept voor rauw cake beslag héél belangrijk dat hier geen rauw ei of meel in verwerkt wordt. Dit kan namelijk zorgen voor vervelende ziektes. Daarom is het cake beslag van Let's Dough It volledig vrij van rauw meel en ei. Zo kan jij onbezorgd genieten!
Wist je dat je vanaf nu ook als vegan van ons cake beslag kan genieten? Na het toevoegen van vegan smaakjes koekjesdeeg aan het menu, was het hoog tijd om ook een recept vegan cake beslag te gaan samenstellen. Stiekem ben ik best wel trots op het resultaat. Net zoals het "gewone" cake beslag, heeft het vegan cake batter een heerlijk smeuïge substantie. In plaats van een vegan variant op het klassieke Birthday Cake Batter te maken, koos ik ervoor om een cakebeslag met de smaak van kaneel te maken, lekker herfstig! Zo kunnen de niet-vegans onder jullie ook weer genieten van een nieuwe smaak.
Ontdek het vegan cake beslag hier.
Hier ben ik zelf héél enthousiast over: vanaf nu kan je ook genieten van een cake batter met de smaak van speculoos! Dit beslag werd gemaakt met speculaaskruiden, en er werd speculoospasta in verwerkt. Afgetopt met een heerlijk crunchy speculooscrumble, dé perfecte, kruidige snack voor de koude winteravonden! En eens wat anders voor Sinterklaas, hé!
Ontdek het Speculoas Cake Batter hier.
Natuurlijk kan je ook nog steeds genieten van dé klassieker waar het allemaal mee begon: ons Birthday Cake Batter. Toch raad ik je aan ook eens de andere smaken te proberen. You won't be dissapointed! ;)
]]>
Onze cookie dough fudge werd de afgelopen tijd alsmaar populairder, ik kon deze kans dus zeker niet laten liggen. Wanneer je op deze dag een bestelling plaatst, krijg je daar gratis een zakje fudge van 100g bij!
Nog zo'n populair Let's Dough It product is ons klassieke chocolate chip cookie dough. Op dinsdag 29/9 heb je de kans om een kilogram van dit lekkere deeg te bestellen voor slechts €15!
Hier moét je toch gewoon van genieten?! Als je op woensdag een aankoop doet, krijg je 4 bakjes koekjesdeeg voor de prijs van 3. Koopje!
Omdat verzendkosten toch altijd wat een vervelende kost zijn, krijg je op donderdag de kans om voor slechts €3 je cookie dough & douglicious snacks bij je thuis te laten bezorgen. Dit geldt vanaf een minimum aankoopbedrag van €10. Als je 't mij vraagt maakt dit koekjesdeeg bestellen vanuit je luie zetel nog leuker! ;)
Deze kan je écht écht écht niet missen! Op vrijdag 2/10 krijg je namelijk 15% korting op ons hele menu! Het ideale moment om een voorraadje in te slaan van jouw favoriete smaken! ;)
Nog zo'n toppertje is de actie die we op zaterdag 3 oktober doen. Op deze dag krijg je namelijk bij bestellingen boven de €25 een gratis bakje koekjesdeeg. Kies er alvast je favoriet uit, zou ik zeggen!
Naast koekjesdeeg verkopen we op Let's Dough It ook huisgemaakte koeken van The CaRu's Bakery. En de geweldige mensen hierachter zijn niemand minder dan...mijn ouders, Carin & Ruud! Voor lange tijd baatten zij de lekkerste Engelse tea room van Nederland, Gumbleton, uit. Na al die jaren ervaring (en het serveren van ontelbaar veel kopjes thee!), heeft de wereld van de Engelse high tea geen geheimen meer voor hen. En ik kan je met zekerheid zeggen, de scones en gebakjes die m'n ouders maken...zo vind je ze echt nergens! ;)
Don't know about you, maar ik hou heel erg van de combinatie van frisse smaken en zoetigheden. Vandaar dat hun zelfgemaakte citroencake altijd één van m'n absolute favorieten is geweest. En waarom zou ik daar geen koekjesdeeg van kunnen maken, hé? Een idee voor een nieuwe smaak was geboren...
Het resultaat is een unieke smaaksensatie in een bakje. Imagine this: die frisse maar tegelijk ook zachte smaak van homemade citroencake, gecombineerd met ons nieuwe witte chocoladedeeg. Als topping gebruikte ik nog witte chocolade druppels. En als dat je niet overtuigt deze gloednieuwe smaak uit te proberen.... Yes, een must-try!
Wil je deze graag meteen uitproberen? Klik dan hier!
Als je nu écht gek bent op die lichtjes zure smaak van citroen in je koekjesdeeg, dan moet je echt eens een kijkje nemen naar ons Overdoughse Cookie Dough. Deze kan je namelijk bestellen met limoen, en ik kan je vertellen dat die echt héér-lijk is! In deze (best wel grote) bak Overdoughse Cookie Dough zit maar liefst 1 kilogram koekjesdeeg! Net zoals bij de Dough It Yourself kan je hier je koekjesdeeg smaak kiezen, en deze vervolgens afwerken met je favoriete toppings. Voor zij die écht niét genoeg kunnen krijgen van cookie dough. Geen zorgen, we won't judge.
Ik vond het in ieder geval heel leuk om nog maar eens samen te werken met mijn ouders om jullie met een unieke & originele smaak te verrassen! Wil je graag meer lekkers van The CaRu's Bakery zien, neem dan zeker eens een kijkje naar hun huisgemaakte koeken. Ze zijn zo ontzettend lekker!
Liefs,
]]>Hi, lieve cookie dough lovers! Even een leuk nieuwtje: Let's Dough It scoort maar liefst 9,6/10 op Webwinkelkeur, met een totaal van 1188 klantbeoordelingen! Ik moet toegeven dat ik van jullie lieve reviews, geweldige scores en hartverwarmende berichtjes soms echt wel even stil word. Is this really happening?! Ook van bloggers, waar wij de laatste tijd een leuke samenwerking zijn mee aangegaan, kregen we een aantal héle leuke reacties. In deze blog wil ik dan ook graag eens met jullie delen wat zij van ons koekjesdeeg vinden! Benieuwd?!
Yvonne Bruin is een Nederlandse blogger, student Industrieel Design en een creatieve duizendpoot. Aangezien ze zich heel erg bezig houdt met fotografie, waren wij heel benieuwd hoe de foto's van ons koekjesdeeg er zouden uitzien! Eeeeen... het resultaat is werkelijk prach-tig! Het lezen van Yvonne's review werd dan ook extra leuk door de geweldige foto's die erbij werden geplaatst.
Wij stuurden haar ons Chocolate Chip Cookie Dough, ons Oreo Cookie Dough & ons ABC Bueno Deeg op. Haar favoriet bleek het Oreo cookie dough te zijn, maar ook het ABC Bueno Dough kon haar wel bekoren. Superleuk! Hoe liéf zijn deze woorden:
"I am blown away by the products! Even with the fact in mind that I love sweetness, these products were new to my tasting and very surprising. I would definitely recommend the products, because they are lovely as a desert, with tea/coffee, with a liquor, and at parties."
Op haar blog Duizendeneendag deelt blogger Martine heerlijke recepten en deelt ze reisartikelen. Ik vond het vooral heel leuk om te lezen hoe Martine een nostalgisch gevoel kreeg van het Let's Dough It koekjesdeeg, zoals ze hier beschrijft:
"Vroeger bakte mijn moeder regelmatig boterkoek of appeltaart en dan lag er altijd een balletje deeg voor mijn zus en mij op de keukenplank. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe blij we waren als we uit school kwamen en die 2 balletjes zagen liggen. Als er cake gebakken werd mochten we de kloppers van de mixer aflikken en als je echt geluk had was het jouw beurt om de restjes uit de kom te lepelen. Koekjes bakken was ook altijd feest en dan verdween er meestal meer koekjesdeeg dan gebakken koekjes in onze monden.
Als ik deze jeugdherinneringen later wel eens deelde met mensen kreeg ik vaak te horen hoe verschrikkelijk slecht en ongezond het is om rauw deeg te eten. Ieuw, rauwe bloem en rauwe eieren! Wisten we dan niet hoe gevaarlijk dat wel niet was? Voor iedereen die gek is op rauw deeg, maar dit wel veilig wil eten , is er nu Let’s Dough it. Bij Let’s Dough it wordt het koekjesdeeg bereid zonder rauw ei en meel."
Wij stuurden Martine ons Goudawafel koekjesdeeg, ons Coffee x Cookie koekjesdeeg, onze populaire Muy Bueno en ons Brownie Cookie Dough op. Martine schreef dat ze het deeg lekker stevig vindt, en gaf de leuke tip om het te verwerken in ijs. A must-try!
Mommy Blogger Cheryl testte ons Chocolate Chip Cookie Dough, het Strawberry Dynamite Cookie Dough, en het Queen of the Jungle Cookie Dough uit en schreef daar een ontzettend leuke review over. Ik hou ook heel erg van de foto's die ze bij haar blog post plaatste! Ze schreef deze lieve woorden over Let's Dough It en de smaken die ze probeerde:
"Als ik een favoriet moet aanwijzen dan kan ik eigenlijk niet kiezen tussen de klassieke Chocolate Chip en de lekkerste combinatie ever van de Queen of the jungle. Beide zijn ze heerlijk en komt het echte koekjesdeeg naar voren. De Strawberry Dynamite is ook heel lekker, maar ik houd toch van iets minder zoet. Ik ben echt super enthousiast en denk dat de volgende bestelling er heel snel aan komt! Mmm…"
]]>
Hi, lieve cookie monsters! In de blog post van vorige week konden jullie lezen hoe Let’s Dough It ontstaan is uit mijn passie voor bakken en mijn droom om een online cookie dough shop op te richten waar ik naar hartelust kan experimenteren met verschillende smaken. Ik droomde ervan een gamma aan koekjesdeeg te creëren dat de textuur heeft van dat heerlijke deeg waar we vroeger allen zo graag stiekem van snoepten, en dat tegelijkertijd cookie monsters zoals jij en ik blijft verrassen door unieke smaakcombinaties. Van karamel-zeezout tot framboos, en van advocaat infused deeg tot eetbaar cakebeslag - ik probeerde het allemaal uit! Aangezien het menu hier op Let’s Dough It héél vaak verandert, zijn er ondertussen al zo veel verschillende smaken gepasseerd dat ik zelf de tel kwijt ben!
Zoals je ook kon lezen in de vorige blog post, bleef het echter niet bij een online cookie dough shop. Dankzij jullie kon ik een heuse cookie dough lovers community creëren op Facebook en Instagram! Ik vind het zo geweldig om steeds weer nieuwe cookie dough lovers te leren kennen, die net als ik vinden dat er geen betere guilty pleasure is dan een heerlijk bakje smeuïg koekjesdeeg. Alhoewel, die chookie bars mogen er ook best wel zijn .... Cookie dough én chocolade? Yes please!
Alhoewel ik enorm hou van de challenge om steeds weer nieuwe smaken voor het Let's Dough It menu te bedenken, wou ik het deze keer eens anders aanpakken. Aan de vele Dough It Yourself creaties die ik dagelijks zie passeren merkte ik al dat er een heleboel creatieve zielen aanwezig zijn onder jullie. Daarom besloot ik om JULLIE, cookie dough monsters, de smaak van jouw dromen te laten samenstellen! Die zou dan deel uitmaken van het Let’s Dough It menu. En wat kreeg ik daar onwijs veel reactie op...!
Ik liet jullie stemmen op jullie favoriete smaken uit alle inzendingen, om zo tot een winnaar te komen. En die is geworden…. een héérlijk speculoos infused cookie dough, afgewerkt met een krokant koekje Lotus speculoos én een sausje gemaakt van speculoospasta! Over een guilty pleasure gesproken… ;)
Zeg nu zelf, ziet hij er niet gewéldig uit?! Als je van speculoos houdt wordt dit zeker en vast je nieuwe favoriet! Over de naam hoefden we trouwens ook niet lang na te denken, want die koos de winnares zelf! May I present you …. “Speculicious”!
Heb je nu ook wel zin gekregen om creatief aan de slag te gaan en zélf jouw unieke smaak cookie dough samen te stellen? Misschien vind je het dan wel leuk om een bakje “Dough It Yourself” te bestellen. In onze online cookie dough bar kan je je bakje koekjesdeeg helemaal personaliseren, van de smaak van het deeg tot de toppings en sausjes! Wat dacht je bijvoorbeeld van citroen infused cookie dough met als topping witte chocolade? Of heb jij al eens de combinatie van brownie batter met American cookies en een pindakaas swirl geprobeerd? Je kan het echt zo gek niet bedenken, alles is mogelijk!
Stel hier je eigen bakje cookie dough samen of lees alles over onze online cookie dough bar in deze blog post!
Ik ben echt héél benieuwd wat jullie van onze nieuwe smaak, Speculicious, vinden. Ben jij van plan 'm uit te proberen?
See you in the next one!
Hi, lieve cookie dough lovers! Uit liefde voor koekjesdeeg en een passie voor bakken richtte ik in het najaar van 2019 Let’s Dough It op. Ik droomde ervan om cookie monsters die even gek zijn op cookie dough als ikzelf blij te maken met unieke smaken, en jullie de optie te geven unieke en verrassende smaken cookie dough online te bestellen. Makkelijk én snel, maar net zo gezellig als een echt bakwinkeltje!
Niet alleen kunnen jullie cookie dough lovers op Let’s Dough It je favoriete cookie dough en doughlicious snacks bestellen, je kan ook via de sociale media kanalen van Let’s Dough It andere cookie monsters leren kennen. Wist je dat ik namelijk een Facebook groep heb opgericht, om een heuse cookie monsters community te creëren? Je vindt ‘m hier!
Ondertussen hebben we de geweldige mijlpaal van 5000 volgers bereikt op Instagram! Ik kan het bijna niet geloven…zijn er écht 5000 mensen die dagelijks mijn berichtjes lezen, en uitkijken naar de nieuwe smaken die ik in m'n keuken samenstel? Daar smelt m’n hart echt van!
Dus, lieve cookie dough lovers, ik wil jullie énorm bedanken! Voor alle steun, alle lieve berichtjes en natuurlijk alle cookie dough bestellingen! YOU ROCK! Voor jullie ga ik iedere keer weer met een gigantische hoop enthousiasme aan de slag om nieuwe smaken uit te proberen en voor jullie maak ik steeds weer met héél veel liefde alle bestellingen klaar. Er wordt wel eens gezegd dat, wanneer je iets bestelt bij een small business, de eigenaar ervan een happy dance doet. Wel…dat kan ik bevestigen!
"When you buy something from a small business, an actual person does a happy dance!"
Mij maakt het in ieder geval zo ontzettend gelukkig om te zien hoe jullie steeds uitkijken naar de nieuwe smaken, hoe jullie met z’n allen deelnemen aan de winacties, en hoe jullie foto’s delen van jullie bakjes koekjesdeeg. Omgekeerd hoopte ik tijdens de vreemde en moeilijke periode van de afgelopen maanden jullie wat steun te kunnen bieden door positiviteit te verspreiden via de social media van Let’s Dough It. Ook deelde ik zelf wat tips om deze periode wat aangenamer te maken, zoals bijvoorbeeld in deze en deze blog!
Zonder jullie had ik het dus niet kunnen doen, dat mag gezegd worden! Wat mij ook steeds helpt om positief te blijven, en die positiviteit ook naar jullie uit te stralen, is om elke dag weer nieuwe doelen te stellen. En vooruit te kijken in de toekomst! Beetje ambitieus zijn kan geen kwaad, toch? ;) Ik vind het geweldig om terug te kijken op de afgelopen maanden en te zien hoeveel Let’s Dough It gegroeid is, en kijk er naar uit om, samen met jullie cookie monsters, elke dag weer te blijven groeien! Hoe? Door steeds weer nieuwe, verrassende en unieke smaken uit te proberen, het menu van douglicious snacks en andere lekkernijen uit te breiden, en - last but not least - jullie steeds weer dat momentje van geluk te bezorgen met een heerlijk bakje cookie dough.
Wil jij mij helpen om te blijven groeien, en mijn dromen te verwezenlijken? Dan zijn dit een aantal dingen die jij kan doen!
Ik kijk er alvast naar uit om jullie cookie monsters te blijven verrassen met nieuwe zoetigheden én steeds nieuwe cookie dough lovers te leren kennen!
Veel liefs,
]]>Het allerliefst bak ik heerlijke, krokante koekjes. Naast cookie dough is dit voor mij het ultieme comfort food, en deze dagen kunnen we dat allemaal wel wat gebruiken, toch? Laat het Let’s Dough It cookie dough nu net ideaal zijn hiervoor! Want wist je dat je het deeg niet alleen zo kan eten, maar er ook héérlijke koekjes van kan bakken? Ik deel nog even het receptje met jullie!
Ons Crumble King cookie dough is hier écht ideaal voor. Een heerlijk Nutella infused cookie dough afgewerkt met chocolade snippers en een lekkere Lion crumble, dat wordt een lekker chocolade koekje dat knapperig aan de buitenkant is, en chewy aan de binnenkant. Hmmm, die gesmolten chocolade vanbinnen, zo goed!