Meteen naar de content

Nieuw! Dough Balls


Hi, lieve cookie monsters. Als jij één van onze trouwe Instagramvolgers bent, dan zag je het leuke nieuws vast al passeren. We hebben er weer een exciting, ongezien product bij! En ik ben er zeker van dat deze jullie wel zal bekoren.... ;)

Wat zijn de Dough Balls?


Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dough balls letterlijk balletjes deeg. Dough balls worden steeds vaker geserveerd als snelle hap of starter, bijvoorbeeld bij pizza. Deze balletjes deeg worden doorgaans warm geserveerd met boter of knoflook, en zijn heerlijk smeuïg van binnen maar lichtjes krokant aan de buitenkant.


De Let’s Dough It Dough Balls zijn op die klassieke, lekkere receptje geïnspireerd, maar wij gaven er uiteraard onze eigen toets aan. Eerst en vooral zijn onze Dough Balls heerlijk zoet, en zijn ze gevuld met koekjesdeeg (zag je ‘m al aankomen?) in plaats van met een hartig deeg zoals pizzadeeg.


En... we zouden Let’s Dough It natuurlijk niet zijn moesten deze Dough Balls niet versierd zijn met de leukste toppings, en afgewerkt met heerlijk zoete vullingen die nét dat extraatje geven.


Kinderella Dough Ball


Onze Kinderella Dough Ball, bijvoorbeeld, is gemaakt met een classic deegje en een core van Kinderella, onze huisgemaakte pasta met witte chocolade en hazelnootsmaak. Een heuse smaakbom, dat kunnen we je verzekeren! Nu is de vraag ... to share or not to share?


Onze Dough Balls zijn vanaf nu verkrijgbaar tussen onze Doughlicious Snacks, een steeds wisselend aanbod van cookie dough based, zoete snacks. Ontdek ze nu!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Volg je ons al? @LetsDoughitNow

Wil jij niks missen? Of vind je het leuk om wat te kunnen winnen? Bekijk onze pagina dan snel. Er zijn veel leuke Win-Acties, Unieke producten als de trifles en het persoonlijke verhaal van mij. Hoe ik alles ervaar als jonge ondernemer.

9,6 uit 2950+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar