Review: Onze Nieuwe Vegan Cookie Dough Smaken!

Review: Onze Nieuwe Vegan Cookie Dough Smaken!

Jan 05, 2021Let's Dough it

Hi, lieve Let's Dough It fans! Chloé hier, een tijdje geleden schreef ik een review over het nieuwe vegan menu hier op Let's Dough It. Toen Sylke ons een aantal maanden verraste met een aantal gloednieuwe vegan cookie dough smaken, was ik daar razend enthousiast over. Vandaag mag ik opnieuw een aantal nieuwe smaken gaan uitproberen. Benieuwd naar wat ik van het nieuwe vegan koekjesdeeg vind? Lees dan zeker verder!

Vegan Cookie Dough Online Bestellen in België en Nederland

Eerst en vooral was ik, net zoals de vorige keer, verrast hoe snel het koekjesdeeg geleverd werd. Ikzelf ben van België, maar 2 dagen na verzending kwam het pakketje al aan. In het pakketje vond ik, naast een leuk bedankingskaartje vanwege Sylke & Roy deze vegan smaken:  

Stuk voor stuk zagen ze alweer ge-wel-dig uit. De smaken waarvan ik het meest enthousiast was om ze uit te proberen waren het Spiced Caramel Cookie Dough en het Vegan Speculoos Cookie Dough. De dagen nadat ik m'n pakketje ontving testte ik de smaken één voor één uit. Favorieten kiezen bleek moeilijk te zijn, ze zijn allemaal zo lekker! Toch probeerde ik er de 3 toppers uit te kiezen. Dit waren voor mij... *tromgeroffel*

Spiced Caramel Vegan Cookie dough

Vegan Spiced Caramel Cookie Dough

Deze stelde alvast niet teleur. Ik vind het Spiced Caramel de ideale smaak om van te genieten tijdens de gezellige herfst- en wintermaanden. Door de kruidige ondertoon doet het me echt aan Kerstmis denken, en ik hou enorm van "kerstige" smaken. Dit koekjesdeeg is afgewerkt met een caramel koekje. Yess, deze zal ik vast en zeker opnieuw bestellen!

Vegan Speculoos Cookie Dough

Tot mijn verbazing vond ik deze nog lekkerder dan het vegan caramel koekjesdeeg! Toen mijn familie, die niet veganistisch eet, op Kerst een stukje taart had, was ik heel blij om een voorraad veganistische zoete snacks in de koelkast te hebben. Op Kerstdag ging de keuze naar het Speculoos deeg, en ook dit stelde dus niet teleur. Eerlijk? Het was moeilijk om het potje niet in één keer leeg te eten!

Vegan Chocolate Chip Cookie Dough

Alhoewel ik het Appeltaart Koekjesdeeg ook zo ontzettend lekker vond (heel winters, gezellig, kruidig!) gaat mijn voorkeur toch naar de ultieme klassieker: de Chocolate Chip! Omdat deze smaak best wel neutraal is, zou ik deze volgens mij steeds opnieuw aan mijn bestelling toevoegen. Ik hou van de textuur die tegelijk heel smeuïg en een tikkeltje crunchy is. Ik vond dit deeg trouwens het lekkerst wanneer het net uit de koelkast kwam, net ietsje harder dus!

vegan cookie dough

Ik liet mijn familie ook even proeven van het vegan deeg en ook zij waren héél enthousiast. Zo enthousiast dat alle bakjes die ik opgestuurd kreeg al helemaal op zijn! Zeker en vast een compliment voor Sylke dat ook mensen die niet vegan eten die deeg geweldig lekker vinden!

Ik vond het alweer heel leuk om de nieuwe vegan cookie dough smaken uit te proberen, en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Naar welke smaak gaat jullie voorkeur uit? 

Liefs, 
Chloe
Blog: www.rooftopsnrunways.com
Juwelenmerk: www.averyfaye.com

 

More articles