Lets Dough it
Direkt zum Inhalt

Nieuwe voorraad KINDERELLA!!

100% Veilig eetbaar

⭐️️️️️️⭐️️️️️️⭐️️️️️️⭐️️️️️️⭐️️️️️️ - 2405 Reviews

  Kinder Bueno in een Nieuw Jasje: Koekjesdeeg én Cake Batter!

  Kinder Bueno in een Nieuw Jasje: Koekjesdeeg én Cake Batter!
  Hi, lieve cookie monsters! Eén van de allereerste smaken die op het Let's Dough It menu verscheen was de "Muy Bueno", een koekjesdeeg met de smaak van Kinder Bueno. Die bleek, zoals ik stiekem gehoopt had, héél erg populair te zijn. De Buenosmaak passeerde dan ook meerdere keren het menu. Voor de échte fans van Kinder Bueno hebben we ondertussen twee leuke toevoegingen: een koekjesdeeg dat red velvet en witte Kinder Bueno combineert, en een cake beslag met de smaak van Bueno. 


  Hou je van Kinder Bueno? Dan moét je deze nieuwe smaken proberen!

   

  Velvet Beuno  "Velvet Bueno" - Red Velvet & Witte Kinder Bueno

  Het cookie dough met witte kinder bueno en red velvet wordt vaker en vaker besteld, en is mooi op weg om net zo succesvol te worden als onze ultieme best-seller, Muy Bueno. Dit koekjesdeeg combineert op een zalige manier red velvet, Bueno crème, witte chocolade en witte Kinder Bueno. Nostalgisch, zoet... een echte guilty pleasure!


  Kinder Bueno Infused Cake Batter

  Na het klassieke cake batter passeerde ook al vegan cinnamon cake batter het menu, maar ik ben toch het meest trots op dit heerlijke Kinder Bueno Cake Batter! Once again, hou je van Kinder Bueno dan is dit zeker en vast een must-try. Zacht, romig en met een subtiele smaak van de binnenkant van een Bueno.. Dat is de nieuwe, tijdelijke, cake batter. Yes, tijdelijk! Voor deze moet je dus snel zijn...


  Ondertussen denk ik al na over volgende smaakjes. Wat dachten jullie van een Chocolatte stick met een subtiele hint Kinder Bueno crème smaak? ;) 
   
   
   

  Hinterlasse einen Kommentar

  Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

  9,5 uit 2426+ reviews

  Snelle levering

  Verslavend Lekker!

  100% Veilig Eetbaar