Direkt zum Inhalt

Een ode aan een Nederlandse specialiteit: Stroopwafel Koekjesdeeg!

Een ode aan een Nederlandse specialiteit: Stroopwafel Koekjesdeeg!

Hi, lieve cookie dough lovers! Deze blog staat helemaal in het teken van ons koekjesdeeg geïnspireerd op een Nederlandse specialiteit: stroopwafels! Na het populaire koekjesdeeg met de smaak van Nederlandse appeltaart was het tijd voor een nieuw smaakexperiment...

Wat is een stroopwafel?

Ben je nu niet van Nederland, dan vraag je je misschien af wat in godsnaam een stroopwafel is. Let me explain! Stroopwafels werden oorspronkelijk "siroopwafels" genoemd, een verwijzing naar de zoete siroop tussen twee deegwafelhelften, die samen een stroopwafel vormen. Je kan ze herkennen aan hun ruitjespatroon. Hier in Nederland worden stroopwafels op verschillende plaatsen verkocht, van traditionele marktkraampjes tot in de supermarkt - je vindt ze overal! 

Nederlandse stroopwafels koekjesdeeg van Let's Dough It online bestellen

Stroopwafel Koekjesdeeg

Wanneer ik nieuwe recepten samenstel en experimenteer in de Let's Dough It keuken, dan zoek ik vaak naar inspiratie in nostalgische snacks, van Oreo tot Kinder Bueno en, je raadt het al, stroopwafels! Stroopwafels geven me een heerijk nostalgisch gevoel, hoog tijd dat ik daar wat mee ging doen, dus! Het resultaat is een echte smaakbom. Héél zoet, door de witte chocolade en toffee saus, dus heerlijk om van te genieten met een kopje thee of bij de koffie. Dit is één van die smaken waar je gerust een aantal dagen van kan genieten, aangezien deze best wel vullend is! 

Ontdek het stroopwafel koekjesdeeg hier, of check ons volledige koekjesdeeg menu.

Het stroopwafel koekjesdeeg is een must-try voor elke zoetekauw die houdt van de combinatie witte-chocolade - karamel! Ben je van plan deze een kans te geven? Laat me dan zeker en vast weten wat je ervan vindt!

Liefs,

Sylke & het Let's Dough It team x 

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Volg je ons al? @LetsDoughitNow

Wil jij niks missen? Of vind je het leuk om wat te kunnen winnen? Bekijk onze pagina dan snel. Er zijn veel leuke Win-Acties, Unieke producten als de trifles en het persoonlijke verhaal van mij. Hoe ik alles ervaar als jonge ondernemer.

9,6 uit 2805+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar