Skip to content

Dit is hoe jullie creatief met onze Kinderella aan de slag gaan...

Hi, lieve cookie dough lovers! Wat was ik ontzettend blij om te zien hoe goed onze gloednieuwe Kinderella smeerpasta ontvangen werd door jullie. Nog leuker vond ik het om te zien hoe jullie de smeerpasta met witte chocolade en hazelnootsmaak op de meest creatieve en leuke manieren verwerkten in recepten! 

Kinderella - Nutella, maar dan met witte chocolade!

Kende je onze Kinderella smeerpasta nog niet, dan is het hoog tijd deze uit te proberen! Deze smeerpasta combineert de heerlijke smaken van witte chocolade en hazelnoot, nét zoals die crème in een Kinder Bueno. Vandaar de naam, snap je 'm? ;) Wanneer we deze lanceerden op onze website was het product meteen razend populair, deze was dan ook in een mum van tijd uitverkocht! Wij gingen zo snel mogelijk aan de slag om een nieuwe voorraad te maken, zodat meer en meer Let's Dough It liefhebbers dit nieuwe product kunnen testen. 

Een aantal van jullie gingen wel héél creatief aan de slag, en gebruikten de Kinderella in geweldige recepten, van Red Velvet Brownie Bars tot een heuse Kinderella taart!

red velvet brownie bars met let's dough it kinderella

Annabella's Red Velvet Brownie Bars

Foodblogger Annabella gebruikte onze Kinderella in dit heerlijke en ontzettend creatieve recept. Red velvet brownies, need we say more? Op haar blog legt ze in een duidelijk stappenplan uit hoe je deze lekkere, zoete snack zelf kan maken. Ik ben er alvast zeker van dat het net zo lekker smaak als het er uitziet!    

gebak met kinderella van let's dough it

Gebak met vulling van Kinderella

De klassieke slagroomtaart of verjaardagstaart kennen we ondertussen allemaal, maar wist je dat je de slagroom hierin perfect kan vervangen door Kinderella? Da's precies wat Instagrammer / Food Blogger @baking.for_fun deed, en hoewel zij vermelden dat dit slechts een testbaksel is vinden wij dat het resultaat er helemaal mag zijn! 

Ben jij van plan je creativiteit helemaal los te laten en een nieuw recept te creëren met onze Kinderella? Stuur ons zeker en vast een foto, we zouden deze graag in een volgende blog delen! Voor meer bakrecepten, neem ook eens een kijkje in deze blog.

Liefs,

Sylke x 

Volg je ons al? @LetsDoughitNow

Wil jij niks missen? Of vind je het leuk om wat te kunnen winnen? Bekijk onze pagina dan snel. Er zijn veel leuke Win-Acties, Unieke producten als de trifles en het persoonlijke verhaal van mij. Hoe ik alles ervaar als jonge ondernemer.

9,6 uit 2950+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar