Skip to content

Alles over onze Kinderella - Een Smeerpasta met Hazelnoot & Witte Chocolade!

Alles over onze Kinderella - Een Smeerpasta met Hazelnoot & Witte Chocolade!

Wij zijn de keuken ingedoken en hebben onze eigen pasta ontwikkeld, die smaakt naar de binnenkant van een Bueno! We noemden 'm... Kinderella!

Hi, lieve cookie dough lovers! Als jullie ons volgen op Instagram hebben jullie dit ongelooflijk spannende nieuws on-ge-twijfeld al voorbij zien komen. Wij hebben onze eigen bueno cream pasta samengesteld! Na een heleboel verschillende smaken koekjesdeeg én een heel gamma aan doughlicious snacks is dit een geweldige volgende stap voor ons! In deze blog vertel ik je er dan ook graag meer over....

Kinderella, what? 

Al vanaf het begin van Let's Dough It was duidelijk dat onze Muy Bueno, een koekjesdeeg met de smaak van Kinder Bueno, een enorme favoriet is. Ikzelf kan er stiekem ook écht niet aan weerstaan! Die zachte, smeuïge Kinder Bueno crème, wie houdt daar nu niet van? Na het maken van ontelbaar veel bakjes Muy Bueno, kreeg ik het idee om een stapje verder te gaan, en een recept samen te stellen voor een smeerpasta gemaakt van deze lekkere crème.

Het resultaat gaf ik de naam "Kinderella"! Een heerlijke, smeuïge, zoete, zachte witte chocolade / hazelnootpasta die maar liefst 10% hazelnoot bevat. 

Smeerpasta op brood, of als topping op ijs!

Je kan op verschillende manieren van deze zoete hazelnootpasta genieten, zelf vind ik het heerlijk op brood 's ochtends, maar ook op pannenkoeken, bij ijs, doorheen yoghurt of gewoonweg zo, met een lepel uit de pot! ;) Ik kan me voorstellen dat deze ook heel erg leuk is om verschillende soorten desserts van te maken, als topping op cake bijvoorbeeld. Ik ben alvast heel erg benieuwd om te zien hoe jullie van deze nieuwe topper gaan genieten!

Stiekem ben ik best wel trots op dit nieuwe product, volledig bereid op basis van ons eigen samengestelde recept! Met veel zorgvuldigheid, aandacht, passie en vooral héél veel liefde gemaakt.

Heb jij 'm al geprobeerd? Psst.. deze wordt in beperkte voorraad gemaakt, en af en toe vullen we deze aan. Onze website & Instagram pagina in de gaten houden is de boodschap! 
Liefs, Sylke x 

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Volg je ons al? @LetsDoughitNow

Wil jij niks missen? Of vind je het leuk om wat te kunnen winnen? Bekijk onze pagina dan snel. Er zijn veel leuke Win-Acties, Unieke producten als de trifles en het persoonlijke verhaal van mij. Hoe ik alles ervaar als jonge ondernemer.

9,5 uit 2630+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar