Item has been added

Skip to content

Ik vroeg aan JULLIE een nieuwe smaak te bedenken - Het resultaat is …. Speculoos Cookie Dough!

Ik vroeg aan JULLIE een nieuwe smaak te bedenken - Het resultaat is …. Speculoos Cookie Dough! - Lets Dough it

Lees alles over onze allernieuwste smaak: Speculicious - een speculaas cookie dough! Deze smaak werd door jullie bedacht via onze actie op Instagram. Ik ben alvast razend enthousiast!

Hi, lieve cookie monsters! In de blog post van vorige week konden jullie lezen hoe Let’s Dough It ontstaan is uit mijn passie voor bakken en mijn droom om een online cookie dough shop op te richten waar ik naar hartelust kan experimenteren met verschillende smaken. Ik droomde ervan een gamma aan koekjesdeeg te creëren dat de textuur heeft van dat heerlijke deeg waar we vroeger allen zo graag stiekem van snoepten, en dat tegelijkertijd cookie monsters zoals jij en ik blijft verrassen door unieke smaakcombinaties. Van karamel-zeezout tot framboos, en van advocaat infused deeg tot eetbaar cakebeslag - ik probeerde het allemaal uit! Aangezien het menu hier op Let’s Dough It héél vaak verandert, zijn er ondertussen al zo veel verschillende smaken gepasseerd dat ik zelf de tel kwijt ben! 

Zoals je ook kon lezen in de vorige blog post, bleef het echter niet bij een online cookie dough shop. Dankzij jullie kon ik een heuse cookie dough lovers community creëren op Facebook en Instagram! Ik vind het zo geweldig om steeds weer nieuwe cookie dough lovers te leren kennen, die net als ik vinden dat er geen betere guilty pleasure is dan een heerlijk bakje smeuïg koekjesdeeg. Alhoewel, die chookie bars mogen er ook best wel zijn .... Cookie dough én chocolade? Yes please!


Alhoewel ik enorm hou van de challenge om steeds weer nieuwe smaken voor het Let's Dough It menu te bedenken, wou ik het deze keer eens anders aanpakken. Aan de vele Dough It Yourself creaties die ik dagelijks zie passeren merkte ik al dat er een heleboel creatieve zielen aanwezig zijn onder jullie. Daarom besloot ik om JULLIE, cookie dough monsters, de smaak van jouw dromen te laten samenstellen! Die zou dan deel uitmaken van het Let’s Dough It menu. En wat kreeg ik daar onwijs veel reactie op...!

And the winner is.... 

Ik liet jullie stemmen op jullie favoriete smaken uit alle inzendingen, om zo tot een winnaar te komen. En die is geworden…. een héérlijk speculoos infused cookie dough, afgewerkt met een krokant koekje Lotus speculoos én een sausje gemaakt van speculoospasta! Over een guilty pleasure gesproken… ;)


Zeg nu zelf, ziet hij er niet gewéldig uit?! Als je van speculoos houdt wordt dit zeker en vast je nieuwe favoriet! Over de naam hoefden we trouwens ook niet lang na te denken, want die koos de winnares zelf! May I present you …. “Speculicious”!

Ook zin gekregen om zelf je bakje cookie dough samen te stellen?

Heb je nu ook wel zin gekregen om creatief aan de slag te gaan en zélf jouw unieke smaak cookie dough samen te stellen? Misschien vind je het dan wel leuk om een bakje “Dough It Yourself” te bestellen. In onze online cookie dough bar kan je je bakje koekjesdeeg helemaal personaliseren, van de smaak van het deeg tot de toppings en sausjes! Wat dacht je bijvoorbeeld van citroen infused cookie dough met als topping witte chocolade? Of heb jij al eens de combinatie van brownie batter met American cookies en een pindakaas swirl geprobeerd? Je kan het echt zo gek niet bedenken, alles is mogelijk!

Stel hier je eigen bakje cookie dough samen of lees alles over onze online cookie dough bar in deze blog post!

Ik ben echt héél benieuwd wat jullie van onze nieuwe smaak, Speculicious, vinden. Ben jij van plan 'm uit te proberen? 

See you in the next one!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

9,5 uit 4000+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar