Skip to content

Verse Thee

Cookie dough & verse thee: een match made in heaven! 

Op zoek naar lekkere, verse thee die je makkelijk online kan bestellen?


Hier op Let's Drink It kan het! 

Ontdek onze verrassende smaken en vind de perfecte match met je favoriete smaak cookie dough.

Zwarte Thee

Zwarte thee is al jaren één van de meest gedronken thee soorten in de wereld. Deze populaire thee heeft z'n naam te danken aan de kleur die de thee bladeren krijgen na fermentatie. Voor wie houdt van verse thee die sterk en vol van smaak is, is ons aanbod aan zwarte thee ideaal!

Groene Thee

Groene thee is duidelijk een favoriet bij vele thee liefhebbers, en wij begrijpen maar al te goed waarom! Doordat natuurlijke stoffen aanwezig blijven in groene thee, wordt deze vaak aangeraden voor zij die willen afvallen. Deze thee bevat dan ook een hele hoop vitaminen, antioxidanten en aminozuren, lekker gezond dus! Ook is groene thee een uitstekende dorstlesser en kan het het hele jaar door gedronken worden. De thee bevat bovendien cafeïne, waardoor hij vergelijkbaar is met een kopje koffie.

Rooibos

Rooibos thee is de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden. Deze theesoort bevat geen cafeïne en is rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen. Doordat de thee een goede dorstlesser is, is deze het hele jaar door goed te drinken. 


Kortom: een goede, gezonde en lekkere keuze! 

Witte Thee

Witte thee is lang nog niet zo bekend als de andere thee soorten, maar is echt up coming. Ja, ook deze verse thee kan je online bestellen op Let’s Dough It! Deze thee brengt een hoop voordelen met zich mee en is ideaal voor de 'beginnende thee drinker' omdat de thee zeer zacht is van smaak. De thee bevat vitamine C, is zeer cafeïne arm en heeft een zuiverende werking.


Wist je dat witte thee bovendien nog gezonder is dan groene thee?

Kruiden Thee

Kruiden thee bevat, zoals de naam het al zegt, een heleboel verschillende kruidensoorten. Door de verschillende werkingen van de kruiden is kruidenthee dus ontzettend gezond en verhoogt de thee bovendien je weerstand. Doordat er niet altijd theebladeren zijn toegevoegd aan kruidenthee kunnen we soms niet officieel van thee spreken, maar je kan er wel héérlijke kopjes van zetten! Deze gezonde, verse thee kan je binnenkort online bestellen! 

Deze smaken zijn het meest gekozen

Liquid error: product form must be given a product
Liquid error: product form must be given a product
Liquid error: product form must be given a product

9,5 uit 2426+ reviews

Snelle levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar