Skip to content

Let's Dough it!

Een idee dat al zo lang rondspookte in mijn hoofd. Het werd tijd hier eindelijk eens wat mee te gaan doen. Zelf ben ik echt een cookiemonster en geen enkel koekje is veilig. Als je mij vraag waar je mij voor wakker mag maken, absoluut die lekkere grote chewy chocolatechip cookies.  Maar wat ik vaak nóg lekkerder vind dan de koek zelf, is het deeg. 

Vroeger werd me altijd verteld dat het snoepen van het deeg niet veilig was, met name vanwege het rauwe ei. Ik was er van overtuigd dat dit anders moest kunnen. Zodoende kwam er een punt waarop ik regelmatig in de keuken stond om voor mezelf een klein bakje deeg te maken en deze op te peuzelen, als een soort snack. Ik ben lang bezig geweest hét deeg te ontwikkelen, ik ben nogal perfectionistisch wat dat betreft, maar uiteindelijk is dit volgens mij meer dan gelukt! Perfect zacht, chewy én een beetje crunchy en sweet but also a bit salty.. En dát, zonder ei! Soms at ik het met een lekkere topping als ik iets in huis had, soms met enkel chocolade en soms gewoon alleen een basis deeg. Maar geloof me, op elke manier heerlijk! 

En dát, dat wil ik delen met jou! Die passie en liefde voor het perfecte deeg. De verschillende smaken en misschien wel combinaties die je nog nooit gegeten hebt. Ik wil jou terug brengen naar dat moment van vroeger waar je stiekem uit de beslagkom at en alle herinneringen die daar bij op komen. Ik wil je een geniet momentje geven, al is het maar heel even. 

For the love of dough!

Liefs Sylke

Note: Het Let’s Dough It rauw koekjesdeeg is dus volledig veilig te eten! Ik gebruik namelijk geen ei en gebruik gepasteuriseerd meel. Echt onbezorgd genieten dus! Wil je hier meer over weten, lees dan zeker deze blog post!
Volg je ons al? @LetsDoughitNow

Wil jij niks missen? Of vind je het leuk om wat te kunnen winnen? Bekijk onze pagina dan snel. Er zijn veel leuke Win-Acties, Unieke producten als de trifles en het persoonlijke verhaal van mij. Hoe ik alles ervaar als jonge ondernemer.

9,5 uit 2630+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar