Cart
Gratis verzending vanaf €45

Heb je vragen? Mail ons!

info@letsdoughit.nl

7 dagen per week bereikbaar!

Belangrijke Informatie

 

COVID-19: Samen Sterk!

We gaan momenteel met z'n allen door een lastige periode, en helaas kan ik aan de huidige situatie waarin we ons bevinden niet veel veranderen. Wat ik wél kan doen is proberen om met Let's Dough It deze periode voor jullie wat aangenamer te maken, door wat positiviteit te verspreiden op het Let's Dough It Instagram account en onze blog. 
Ik heb ook besloten om vanaf nu vaker én sneller te leveren! Zo kan jij vanaf nu 24u na het bestellen van je bakje cookie dough al van het koekjesdeeg genieten!

Bekijk hier de gewijzigde levertijden.

Hier nog wat belangrijke informatie... 
  • In de webshop vind je de verschillende smaken cookie dough die op dat moment te bestellen zijn. Je kiest een lekkere smaak of je stelt je eigen bakje samen en voegt deze toe aan jouw winkelmandje. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en hebt afgerekend is je bestelling compleet.

  • Vervolgens ga ik aan de slag om vers het koekjesdeeg te maken. Het cookie dough wordt diezelfde dag nog in een goed afgesloten verpakking verzonden met de pakketdienst. Via mail krijg je een Track&Trace code waarmee jij je pakketje op de voet kunt volgen en eventuele wijzigingen kan doorvoeren.
  • Het streven is dat jouw pakketje binnen 24 uur na verzenden bij jou binnen is. Echter ligt dit volledig bij de pakketdiensten en kunnen wij dit dus niet garanderen. Hou je track&trace vooral goed in de gaten!

  • Jouw pakketje is prima een goede tijd houdbaar buiten de koelkast en kan dus zeker wel wat vertraging hebben. Mocht de vertraging echter meer zijn dan 2 dagen, kan je altijd even contact opnemen om te kijken naar een oplossing.

Overige informatie

  • Heb je een vraag, een speciaal verzoek of wil je een grote bestelling plaatsen? Neem dan vooral even contact op via info@letsdoughit.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden! 
  • Jouw deeg komt dus vers binnen en is daarom nog een behoorlijke tijd goed houdbaar. Buiten de koelkast is je bakje deeg zeker nog 4 dagen goed, in de koelkast ruim een week en als je het in de vriezer bewaard blijft het nog zeker een maand of 4 goed. 
    Het deeg is het aller lekkerst op kamertemperatuur en de toppings zijn vers natuurlijk op hun best.
  • Mocht je er thuis liever koekjes van bakken dan is dit ook mogelijk! Super leuk als je visite krijgt, of natuurlijk gewoon voor jezelf. De ene helft gelijk opsnoepen en de andere helft afbakken, het kan allemaal. 

    Het beste kan je dan bolletjes maken van ongeveer 50 gram en deze in de oven op 165 graden in 18 tot 22 minuten bakken. Elke oven is anders, dus hou de koeken vooral goed in de gaten. De koeken zullen nog wat zacht kunnen ogen, maar deze worden harder wanneer ze afkoelen. Knapperig van buiten maar nog een beetje chewy aan de binnenkant!
Toegevoegd aan winkelwagen
Gratis verzending vanaf €45
Voeg nog voor XX lekkers toe voor gratis verzending Je komt in aanmerking voor gratis verzending Vanaf €x verzenden wij kosteloos! Je verzendkosten zijn GRATIS Gratis verzending vanaf $x
Gratis verzending vanaf €45
Wij betalen jouw verzendkosten Gratis verzendkosten bij bestellingen van €40 en meer Je komt in aanmerking voor gratis verzendkosten