Let's Dough it Sluiting

We gaan stoppen..

Het verdrietige nieuws is nu dan echt de wijde wereld in.. we gaan stoppen met Let's dough it.. dit keer niet voor een zomerstop of een kleine vakantie.. maar helemaal. Omdat mijn vlammetje niet meer is wat het altijd is geweest..

Waar ik Let’s dough it 4 jaar geleden begon met het idee van ‘leuk als ik er een parttime salaris uit kan halen’ is dat binnen een heel korte tijd uitgegroeid tot veel en veel meer.

Een groei die we amper konden bijbenen maar waar we wel 100% voor zijn gegaan. Helaas hebben wij in een later stadium ook enorme klappen moeten opvangen met stijgende prijzen, dingen binnen onze bedrijfs structuur en oh nog zoveel meer..

En dit heeft langzaam het vlammetje doen doven. Jullie, onze klanten, hebben er voor gezorgd dat ik toch nog een tijdje heb doorgezet, ondanks dit gevoel. Maar ergens houdt het helaas op. Daar waar we dit altijd op eigen kracht hebben gered, komen we nu op een punt waar we dat niet meer redden en ook dat is een reden om deze beslissing te maken. LDI is marktleider in de benelux en ik ben niet de persoon die let’s dough it nog groter kan en wil maken als waar het de potentie toe heeft..

Per wanneer we precies stoppen weten we nog niet. We proberen dit jaar vol te maken, maar grote kans dat dit eerder zal zijn. Wellicht staat er iemand op die denkt; goh.. daar kan ik wel wat mee! En wellicht stoppen we gewoon zo.. De tijd zal het leren.

Er gaan wat veranderingen plaats vinden met betrekking tot het verzenden, dit omdat ons personeel ondertussen langzaam aan het uitvliegen is en we met elkaar aan het kijken zijn hoe we dit voort kunnen zetten voor zolang. Meer daarover lees je hieronder.

Misschien een onverwacht bericht en ik schrijf dit ook met een lach en een traan.. want wàt een mooie tijd hebben we achter de rug en wàt ben ik jullie ontzettend dankbaar voor deze reis.. 


Ik hoop je voorlopig nog even in de shop te zien, daarmee zou je ons ontzettend steunen.. tot het tijd is om verder te gaan 🤍

Verzend informatie

De komende tijd zullen we gaan werken met een soort pre-order systeem. Dit betekent dat je tot een bepaalde tijd kan bestellen en de bestelling op een vaste datum verzonden wordt. Dit zal even wennen zijn, maar we hopen jullie op deze manier in elk geval nog een tijdje van ons lekkers te kunnen voorzien!

Let op: per verzenddag hebben we een max van 125 bestellingen. Zijn dit er meer dan schuift je bestelling automatisch op naar de volgende verzenddag. Dit vermelden wij middels een banner op de website, hou deze dus goed in de gaten.

Hieronder delen wij de data van de aankomende verzendingen, let op bestellen kan tot de aangegeven max van 125 bestellingen voor die dag is bereikt:

Oktober:

- 17 oktober bestellen niet meer mogelijk (VOL)
- 26 oktober
bestellen niet meer mogelijk (VOL)

November:

- 6 november bestellen niet meer mogelijk (VOL)
- 16 november
bestellen niet meer mogelijk (VOL)
- 27 november
bestellen niet meer mogelijk (VOL)

December wordt nog naar gekeken; mogelijk komt er nog een nutzly dag!

Veel gestelde vragen voor deze periode

Naast jullie onvoorwaardelijke steun komen er natuurlijk zo nu en dan ook wat vragen omhoog en daarom even deze mail/update!

Op dit moment is heel augustus vol. Per verzenddag proberen wij zo snel mogelijk te zorgen dat de nummers erbij staan van de bestellingen die die dag mee zullen gaan. Zeker weten welke dag jouw bestelling verzonden wordt?

Yes, je mag zelf kiezen welke van de toekomstige verzenddagen je zou willen. Is de dag naar keuze nog vrij dan mag je dit vermelden in een notitie. Mocht dit toch, om wat voor reden dan ook, niet lukken dan mail ik je gelijk!

Jaaa.. die vraag kregen we een hoop! Helaas gaan we die voorlopig niet zomaar delen. We hopen ontzettend dat we de recepten door mogen gaan geven aan iemand die het stokje over gaat nemen.. Lukt dat niet, dannnn gaan we eens serieus nadenken over een receptenboek.. ;)

Helaas.. Het is op dit moment echt niet haalbaar om tussendoor even iets online aan te vullen. De snacks zullen komende tijd teruggaan naar wat ik per verzenddag kan maken zodat we niet in de knoei komen. Staat een snack er niet, dan komt die voor die dag ook niet online of is hij al uitverkocht. Een nieuwe dag kan wel betekenen dat er een aanvulling komt, maar let wel.. Dit schema is al voorbereid en zal niet veranderen.

We missen momenteel wat handjes in de keuken omdat ons personeel ondertussen ook ergens anders aan het werk is. Ik ben dus veelal alleen en gelukkig zijn zij zo lief ons op de verzenddagen nog een handje te helpen! We zetten alle zeilen bij om jullie nog zo lang mogelijk te voorzien van ons lekkers.. tot we echt gaan stoppen.

Ik zou het super leuk vinden als dit fantastische concept nog lang door kan blijven gaan. De trouwe achterban staat klaar om met een nieuwe eigenaar door te gaan dus ben jij gek op bakken of baksels, zit ondernemen in je bloed en ben je niet bang om hard te werken? Dan zouden we graag willen weten wie je bent en wat je kan. Je kan het contact formulier invullen onderaan deze pagina met alle informatie. We hebben dan heel snel contact!

Zou jij het stokje wel willen overnemen? Lees hieronder verder en neem contact met ons op.

Ik zou het ontzettend gaaf vinden als er iemand opstaat die denkt.. JA! Daar wil (en kan) ik wel wat mee..

Let's dough it, het concept, is dan ook ter overname.

Echter niet zomaar naar de eerste de beste.. we zoeken wel iemand met dezelfde liefde en passie voor het product en iemand die het bedrijf ook echt naar waarde schat.

Denk jij dat jij die persoon bent? Neem dan zeker contact met ons op via het formulier hiernaast. Vertel ons wat meer over jezelf en de mogelijkheden en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!