Maak Kennis met Ons Birthday Cake Batter - Eetbaar Cake Beslag! - Lets Dough it

Maak Kennis met Ons Birthday Cake Batter - Eetbaar Cake Beslag!

May 18, 2020Let's Dough it
Hier op Let's Dough It vind je niet alleen eetbaar koekjesdeeg, maar ook eetbaar cake beslag! Ken jij ons Birthday Cake Batter al? Het is hét ideale verjaardagscadeautje of een originele snack voor je volgende feestje!

Wie van jullie cookie dough lovers is binnenkort jarig? Vandaag stel ik jullie dé lekkerste verjaardagssnack voor: ons Birthday Cake Batter! Heb jij deze al uitgeprobeerd? 

Wat is cake batter?

Niet alleen snoepte ik vroeger graag stiekem van het koekjesdeeg wanneer er thuis koekjes werden gebakken, ook wanneer cake werd gemaakt kon ik daar echt niet aan weerstaan. Cake beslag, ook wel “batter” genoemd, smaakt net iets anders dan koekjesdeeg, maar het is minstens even lekker! Het is dat heerlijke, smeuïge beslag waar jij vroeger zo graag van snoepte, net voor het in de oven ging. Helaas is het niet gezond om rauw cake beslag te eten, aangezien in de meeste recepten voor cake ei en rauwe bloem verwerkt zit. Daarom besloot ik een recept te gaan samenstellen voor rauw cake beslag zonder ei en zonder rauwe bloem, zodat het volledig veilig te eten is!

Als je je afvraagt waarom het nu juist ongezond is om rauwe bloem en ei te eten, en hoe ik dat vermijd in m’n cookie dough creaties, lees dan zeker deze blog post!

Dé perfecte snack voor jouw volgende feestje

Het Birthday Cake Batter is geïnspireerd op die typische, kleurrijke birthday cakes - inclusief gekleurde sprinkles! Om het deeg extra lekker te maken voegde ik een hint van citroen toe aan het recept. Dit voegt een frisse toets toe aan het cake beslag.

Zou het niet onwijs leuk zijn om, op je volgende verjaardagsfeestje, etentje of gezellige picknick eens origineel uit de hoek te komen, en birthday cake beslag te serveren, in plaats van een typische, klassieke verjaardagstaart? Ik ben er zeker van dat je met deze zal scoren!

Verjaarag vieren in tijden van Corona

Ken je iemand die binnenkort jarig is? Helaas is het momenteel niet mogelijk een groot feest te organiseren, de hele vriendenkring uit te nodigen of je kind te verrassen met een feestje met al de klasgenootjes. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat verjaardagen niet gevierd kunnen worden! Misschien kan je de jarige verrassen met een bakje heerlijk Birthday Cake Batter? Door de kleurrijke, vrolijke sprinkles zal de jarige meteen in feeststemming komen!

Geef maar toe, ik ben er zeker van dat jij weleens cake hebt willen bakken, puur om van dat lekkere beslag te kunnen snoepen! *guilty* Gelukkig kan dat nu 100% veilig met dit eetbaar cake beslag! Je vindt het Birthday Cake Batter hier

 

Liefs, 

 

More articles