Meteen naar de content

Verzending en Levering

Bij Let's Dough It bestel je makkelijk en snel koekjesdeeg online, wat vervolgens razend snel bij jou thuis geleverd wordt. Wij verzenden en leveren ons koekjesdeeg doorheen heel Nederland, België en Duitsland. 

Hoe wordt het koekjesdeeg verzonden?
Het deeg zit in een goed afgesloten bakje in een verzenddoos. Deze gaat mee met de pakketdienst van Trunkrs. Meer informatie over Trunkrs vind je hier!

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen €6,75 en vanaf €50,- verzenden wij jouw order gratis.

Wat is de levertijd?
Jouw bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen na besteldatum verzonden en wordt doorgaans diezelfde dag nog aangeboden.

Kan ik ook cookie dough bestellen vanuit België?

Jazeker, de pakketjes worden overal in België bezorgd! Let wel op: de verzendkosten hiervoor zijn €7,99 en vanaf €50,- verzenden wij jouw order gratis. Wij verzenden de pakketjes naar België met PostNL en de verwachte levertijd is binnen 48 uur na verzenden.  

*Het is en blijft druk door alles rondom corona. Houdt dus altijd rekening met drukte en een kans op vertraging. De producten zijn goed houdbaar, dus bestel op tijd.

Volg je ons al? @LetsDoughitNow

Wil jij niks missen? Of vind je het leuk om wat te kunnen winnen? Bekijk onze pagina dan snel. Er zijn veel leuke Win-Acties, Unieke producten als de trifles en het persoonlijke verhaal van mij. Hoe ik alles ervaar als jonge ondernemer.

9,5 uit 2630+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar