Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Verzending en Levering

Bij Let's Dough It bestel je makkelijk en snel koekjesdeeg online, wat vervolgens binnen niet al te lange tijd, bij jou thuis geleverd wordt. Wij verzenden en leveren ons koekjesdeeg door heel Nederland, België en Duitsland. 

Hoe wordt het koekjesdeeg verzonden?
Het deeg zit in een goed afgesloten bakje in een verzenddoos. Deze gaat mee met de pakketdienst van Postnl.

Sinds kort heb je ook de optie om jouw pakketje te verzenden naar een ophaalpunt van PostNL. PostNL levert jouw pakketje van dinsdag tot en met zaterdag, doorgaans overdag. 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen momenteel €5,95. Vanaf €50,- verzenden wij jouw order altijd gratis.

De verzendkosten voor verzending naar België bedragen momenteel €6,90. Vanaf €50,- verzenden wij jouw order altijd gratis.

Levertijd: 

Let op: zomer verzendschema:

Jouw bestelling wordt doorgaans binnen 24-48 uur na verzenden overdag bij je aangeboden.

We proberen zoveel mogelijk onderstaand verzendschema te volgen:

Maandag, Dinsdag of Woensdag besteld - Donderdag verzonden

Donderdag, Vrijdag, Zaterdag of Zondag besteld - Maandag verzonden

*Het is en blijft druk bij de verzendpartijen. Houdt dus altijd rekening met een kans op vertraging. De producten zijn goed houdbaar en kunnen prima wat langer onderweg zijn, maar bestel dus op tijd.

Is avond levering nog mogelijk?

Helaas hebben we de keuze moeten maken de verzendpartij Trunkrs te verlaten. Het is dus niet meer mogelijk om jouw bestelling s avonds te laten leveren.

Wel kan je altijd kiezen voor een ophaalpunt, zodat je jouw pakketje op een gewenst moment kan afhalen bij het door jou gekozen afhaalpunt.

 

9,5 uit 3842+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar