Meteen naar de content

Verzending en Levering

Bij Let's Dough It bestel je makkelijk en snel koekjesdeeg online, wat vervolgens binnen niet al te lange tijd, ‘s avonds bij jou thuis geleverd wordt. Wij verzenden en leveren ons koekjesdeeg door heel Nederland, België en Duitsland. 

Hoe wordt het koekjesdeeg verzonden?
Het deeg zit in een goed afgesloten bakje in een verzenddoos. Deze gaat mee met de pakketdienst van Trunkrs. Trunkrs is een same day delivery partij en zij leveren jouw pakketje na 17:00u, van maandag tm vrijdag. Meer informatie over Trunkrs vind je hier!

Sinds kort heb je de optie om jouw pakketje te verzenden met PostNL. PostNL levert jouw pakketje van dinsdag tot en met zaterdag. Houd er rekening mee dat er bij postnl een grotere kans is op vertraging. Bestel dus op tijd!

Onze voorkeur gaat ten alle tijden uit naar verzending met Trunkrs, zij slaan namelijk jouw pakketje bij vertraging ook netjes gekoeld op.. dit doet postNL niet.

Uiteraard staat de keuze je vrij. 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen momenteel €5,50 en vanaf €50,- verzenden wij jouw order gratis.

Wat is de levertijd?
Jouw bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen na besteldatum verzonden en wordt doorgaans diezelfde dag s avonds nog aangeboden.

We proberen zoveel mogelijk onderstaand verzendschema te volgen, dit is voor de verzending met Trunkrs, maar bovenstaande levertijd is leidend.

Maandag besteld - Donderdag verzonden

Dinsdag besteld - Donderdag verzonden

Woensdag besteld - Vrijdag verzonden

Donderdag, Vrijdag of Zaterdag besteld - Maandag verzonden

Zondag besteld - Dinsdag verzonden

Voor verzending met PostNL geldt hetzelfde schema als voor verzending naar Belgie.

Kan ik ook cookie dough bestellen vanuit België?

Jazeker, de pakketjes worden overal in België bezorgd! Let wel op: de verzendkosten hiervoor zijn tijdelijk €5,90 en vanaf €50,- verzenden wij jouw order gratis. Wij verzenden de pakketjes naar België met PostNL en de verwachte levertijd is binnen 48 uur na verzenden. Deze pakketjes worden overdag geleverd.

We proberen zoveel mogelijk onderstaand verzendschema te volgen, maar bovenstaande levertijd is leidend:

Maandag besteld - Woensdag verzonden

Dinsdag besteld - Woensdag verzonden

Woensdag besteld - Donderdag verzonden

Donderdag, Vrijdag of Zaterdag besteld - Maandag verzonden

Zondag besteld - Maandag verzonden

*Het is en blijft druk door alles rondom corona. Houdt dus altijd rekening met drukte en een kans op vertraging. De producten zijn goed houdbaar, dus bestel op tijd.

9,6 uit 3120+ reviews

Zorgvuldige levering

Verslavend Lekker!

100% Veilig Eetbaar