Cookie Dough
- Het deeg bevat geen ei en is gemaakt met verhit meel.
- Ready to eat, maar ook kan je er koekjes van bakken.
- Ook veilig voor zwangere vrouwen.
- Lekkerst op kamertemperatuur
Houdbaarheid na ontvangst binnen 24 uur na verzenden:
6 dagen buiten de koelkast
12 dagen in de koelkast
tot 4 maanden in de vriezer
Tips:
- Vries het deeg in in kleinere porties, zo kan je vaker lekker snoepen!
- Was het toch te veel of staat het deeg al een tijdje? Bak er dan nog heerlijke koekjes van! Balletjes van 50gr, niet platdrukken, 14-16 min in de oven op 165 graden.
Cake Batters
- Het beslag bevat geen ei en is gemaakt met verhit meel.
- Ready to eat, minder geschikt om af te bakken.
- Ook veilig voor zwangere vrouwen.
- Lekkerst op kamertemperatuur of heel licht gekoeld.
Houdbaarheid na ontvangst binnen 24 uur na verzenden:
4 dagen buiten de koelkast
ruime week in de koelkast
tot 4 maanden in de vriezer
Tips:
- Vries het beslag in, schep er bolletjes van en je hebt een uniek ijsje/dessert!
Doughlicious Snacks
Doughlicious Snacks worden gemaakt met ons Cookie Dough.
Denk aan Fudge, Fudge Bars, Marshmallow Bars en Chookies.
Het beste bewaar je deze snacks lekker in de koelkast, tenzij het niet al te warm is. Eet op kamertemperatuur of licht gekoeld.
Houdbaarheid na ontvangst binnen 24 uur na verzenden:
1,5 week in de koelkast
tot 4 maanden in de vriezer
The Bakery
De overheerlijke koeken en baksels uit de bakery bevatten (gepasteuriseerd) ei.
Buttercookies, Cookies en gevuld speculaas.
Houdbaarheid na ontvangst binnen 24 uur na verzenden:
tot 1,5 week buiten de koelkast
tot 2 weken in de koelkast
tot 4 maanden in de vriezer
Let's Dough it Pasta's
Let's Dough it heeft een aantal huisgemaakte pasta's die heerlijk zijn op brood, bij je dessert, op cookies dough of pannenkoeken of gewoon zo.. met een lepel uit de pot!
De pasta's bewaar je op een koele, droge plek en kunnen in de zomer eventueel in de koelkast.
Houdbaarheid na ontvangst:
Indien je netjes schoon bestek gebruikt is de pasta ruim 6 maanden houdbaar.
Tip:
Warm de pasta eens op, hij wordt dan vloeibaar en dat is perfect voor over je toetje of bijvoorbeeld door je koffie!