Dough It Yourself: 3 Heerlijke Combinaties in Thema van Kerst!

Dough It Yourself: 3 Heerlijke Combinaties in Thema van Kerst!

Dec 01, 2020Let's Dough it

Hi, lieve cookie dough lovers! Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog een blog deelde over onze online cookie dough bar, de "Dough It Yourself". Om de gezelligste maand van het jaar, december, goed te starten leek het me wel een leuk idee om een aantal gezellige, winterse smaakcombinaties met jullie te delen. Helemaal in het thema van Kerstmis! Benieuwd?

Het leuke aan onze Dough It Yourself-bar is natuurlijk dat je je bakje koekjesdeeg volledig zelf kan samenstellen, met je favoriete smaak deeg, toppings en sausjes. Moest je hier nu toch graag wat bij geholpen worden, dan wil ik je aan de hand van deze blog een aantal ideetjes geven. Als ervaren bakster weet ik ondertussen namelijk wel wat lekker bij elkaar past! ;) 

 

Santa's Delight

We starten al meteen in kerstthema met een koekjesdeeg dat ik voor deze gelegenheid de naam "Santa's Delight" geef! Voor deze kies ik voor het lekkere Red Velvet Koekjesdeeg, en voeg ik als toppings witte chocolade en merengue toe. De kleurcombinatie rood & wit geef me altijd zo'n heerlijk kerstgevoel, en de smaken passen ook nog eens heel goed samen! Als sausje kies ik voor de Monin Witte Chocoladesaus. It's gonna be a sweet Christmas!

Dashing Through the Snow

De volgende koekjesdeeg-combi is geïnspireerd op de witte kerst waar we ieder jaar zo op hopen. Hiervoor kies ik voor het klassieke chocolate chip deeg, en voeg ik als toppings marshmallows en witte twix toe. Als sausje voeg ik vervolgens de Cookie Dough-saus toe. Alweer een heerlijk zoete combinatie, deze moét je echt proberen!

Christmas Prezzies

Voor m'n derde "kerstig koekjesdeeg" wou ik me eens helemaal laten gaan. Dit kerstdeeg is dan ook geïnspireerd op de kleurrijke, feestelijk versierde cadeautjes onder de kerstboom. Om het deeg lekker kleurrijk te maken kies ik alweer voor het Red Velvet koekjesdeeg, en voeg ik daar als toppings Ruby Chocolade en Birthday Sprinkles aan toe. Tot slot nog onze lekkere blauwe cookiemonster-saus. Het kan niet gek genoeg!

Welk van deze drie smaken zou jij het liefste uitproberen? 

More articles