Ons Verhaal

Welkom bij Let's Dough it!

Een idee dat al zo lang rondspookte in mijn hoofd. Het werd tijd hier eindelijk eens wat mee te gaan doen.Zelf ben ik echt een cookiemonster en geen enkel koekje is veilig. Maar wat ik vaak nóg lekkerder vind dan de koek zelf, is het deeg.

Vroeger werd me echter altijd verteld dat het snoepen van het deeg niet veilig was, met name vanwege het rauwe ei. Ik was er van overtuigd dat dit anders moest kunnen. Zodoende kwam er een punt waarop ik regelmatig in de keuken stond om voor mezelf een klein bakje deeg te maken, zonder ei, om deze op te peuzelen, als een soort snack.

Ik ben lang bezig geweest hét deeg te ontwikkelen, maar uiteindelijk is dit volgens mij meer dan gelukt! Zoet, crunchy, zacht.. met een duidelijke knisper van suiker en de zachte smaak van vanille en niet te vergeten het korreltje zout tussendoor.. En dát, zonder ei! Heerlijk met kruiden, chocolade of andere toppings.. maar ook zonder iets verschrikkelijk lekker.

En dát, deel ik sinds 2019 met jou! Die passie en liefde voor het perfecte deeg. De verschillende smaken en misschien wel combinaties die je nog nooit gegeten hebt. Ik wil je terug brengen naar dat moment van vroeger waar je stiekem snoepte van het koekjesdeeg en alle herinneringen die daar bij op komen. Ik wil je een geniet momentje geven, al is het maar heel even.

For the love of dough!

Liefs Sylke

Sylke

De oprichter van Let's Dough it.
Mij vind je vooral in de keuken om alle lekkere dingen te bedenken en maken. Daarnaast heb ik vaak een camera in de hand en maak ik alle content voor social media.

Onze Missie

We zijn een ambachtelijk bedrijf waar alles van A tot Z met de hand wordt bereid. We gebruiken enkel de beste producten en vinden een persoonlijke aanpak heel belangrijk. 

Onze Visie

Zoveel mogelijk mensen bekend maken met cookie dough en hen voorzien van een nostalgisch geniet momentje.

Ondertussen werk ik niet meer alleen!

Let's Dough it is in een korte tijd behoorlijk gegroeid en ik werk dan ook niet meer alleen in de zaak. Mijn partner is in februari 2020 ingestapt in het bedrijf en ondertussen hebben we ook in de keuken wat helpende handjes.

Roy

Roy is mede eigenaar van Let's Dough it en met name verantwoordelijk voor alles achter de schermen. Van advertenties tot (klant) contacten en van alles wat te maken heeft met de website tot het contact met de leveranciers. Een echte duizendpoot die (stiekem) ècht onmisbaar is binnen Let's Dough it.

Ook niet onbelangrijk: hij is een enorme zoetekauw en neemt de kwaliteit controle van de producten érrrug serieus!