Eetbaar Cakebeslag (Cake Batter): Ontdek ons Uniek Recept!

Dec 12, 2025Let's Dough it
Birthday Cake Batter - Let's Dough It

 

Hier bij Let's Dough It verkopen we niet alleen 100% eetbaar koekjesdeeg, ook eetbaar cakebeslag (Cake Batter) staat op het menu! Net zoals bij koekjesdeeg, is het bij het maken van rauw, ongebakken cakebeslag belangrijk dat hier geen rauw ei en meel in verwerkt wordt, deze kunnen namelijk leiden tot vervelende ziektes. Bij het maken maken van ons cakebeslag is dit dan ook de nummer 1 prioriteit, zodat het cake batter 100% veilig te snoepen is. Naast de klassieker, het Birthday Cake Batter, hebben we af en toe ook verrassende, andere smaken. 

100% Veilig Eetbaar Cakebeslag

Net zoals bij het maken van rauw of ongebakken koekjesdeeg, is het bij het creëren van een recept voor rauw cake beslag héél belangrijk dat hier geen rauw ei of meel in verwerkt wordt. Dit kan namelijk zorgen voor vervelende ziektes. Daarom is het cake beslag van Let's Dough It volledig vrij van rauw meel en ei. Zo kan jij onbezorgd genieten!

Bestel onze heerlijke Birthday Cake Batter nu!

 

We hebben ook Vegan Cakebeslag!

 

Wist je dat je vanaf nu ook als vegan van ons cake beslag kan genieten? Na het toevoegen van vegan smaakjes koekjesdeeg aan het menu, was het hoog tijd om ook een recept vegan cake beslag te gaan samenstellen. Stiekem ben ik best wel trots op het resultaat. Net zoals het "gewone" cake beslag, heeft het vegan Cake batter een heerlijk smeuïge substantie. In plaats van een vegan variant op het klassieke Birthday Cake Batter te maken, koos ik ervoor om een cakebeslag met de smaak van kaneel te maken, lekker herfstig! Zo kunnen de niet-vegans onder jullie ook weer genieten van een nieuwe smaak.

Ontdek het vegan cake beslag hier.

 

 

Dit is ècht een van mijn persoonlijke favorieten! You won't be dissapointed! ;) 

 

More articles

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden