cake batters let's dough it

We hebben er 3 nieuwe cake batter smaakjes bji!

Aug 17, 2021Let's Dough it

Hi, lieve cookie dough lovers! Of zal ik zeggen... cake batter liefhebbers? Deze blog staat namelijk helemaal in het teken van onze gloednieuwe cake batters. Na het lanceren van onze hoogsteigen cake batter d'ice tubs - ice cream met de smaak van cake - kreeg ik de smaak alweer helemaal te pakken en besloot ik weer eens aan de slag te gaan met deze populaire snack. Het resultaat mag er zijn!

Wat is cake batter?

Eerst en vooral: wat is cake batter? Cake batter, ook wel gewoon "batter" genoemd, is het heerlijke beslag dat je krijgt bij het bakken van een verse cake. Wanneer er thuis cake gebakken werd, kon ik het nooit laten om van dat heerlijke beslag te snoepen. Nog iemand die dat vaak lekkerder vond dan de uiteindelijke cake? Toen werd mij echter vaak gezegd dat dit ongezond is, door de aanwezigheid van rauw ei en onverhitte bloem. Wil je daar graag meer over weten, lees dan zeker en vast deze blog.

Daar moest verandering in komen! Ik nam de uitdaging aan en ging aan de slag met verschillende recepten, met als doel het perfecte, smeuïge en zachte cake beslag waar ik vroeger zo gek op was te creëren, maar dan vollédig veilig om van te snoepen. Het resultaat is een lekker zoet, smooth en verzadigend beslag, wat wij hier bij Let's Dough It ondertussen in verschillende smaakjes verkopen.

3 Nieuwe Smaken Cake Batter

Naast het klassieke Birthday Cake Batter vind je bij Let's Dough It nu ook cake beslag met de smaak van praliné, appel én een cakebeslag versierd met smarties! Als jij, net zoals ik, ook zo gek bent op deze heerlijkheid, dan is dit écht iets voor jou!

Vegan Cake Batter

Ook de vegans onder ons kunnen genieten van deze populaire Let's Dough It klassieker. Zowel het nieuwe appelcake batter als het Cinnamon Cake Batter zijn volledig vegan!

 

Welke van deze nieuwe cake batters wil jij graag als eerste uitproberen? Ga je voor de zoete praliné, het kleurrijke smarties cake batter of de Nederlandse trots, het appeltaart cake batter? Laat het ons zeker en vast weten in de comments!

Liefs,

Sylke & het Let's Dough It team 

 

More articles

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden