De Gezelligste Snacks Voor de Herfst! - Lets Dough it

De Gezelligste Snacks Voor de Herfst!

Oct 13, 2020Let's Dough it

Hi, lieve cookie dough lovers! We zijn ondertussen al de tweede week van oktober ingegaan, en zijn daarom ook begonnen met het vervangen van onze frisse zomersmaken naar heerlijke, gezellige comfort snacks. Van koekjesdeeg met de smaak van kaneel en marsepein tot chocolade op een stokje, vandaag toon ik je m'n favoriete snacks om van te genieten op een koude, regenachtige herfstdag!

Probeerde jij ons Specuspijs Koekjesdeeg al?! Dit lekkere deeg is geïnspireerd op het Sinterklaasfeest en de hééérlijke snacks die daarmee samen gaan. Pepernoten, gevulde speculaas, marsepein...heerlijk toch? Wij zijn er bij Let's Dough It lekker vroeg bij, en stelden een recept samen voor een koekjesdeeg met de kruidige smaak van speculaas in combinatie met een core van huisgemaakte amandelspijs. Verrukkelijk! 

Ontdek het Koekjesdeeg hier!
Wie van jullie probeerde ons recept voor huisgemaakte chai latte uit? Als je houdt van chai thee en chai latte, ben je vast en zeker ook gek op onze allernieuwste koekjesdeeg smaak: Toppe'Dough Chai Cookie Dough! Net zoals al onze Toppe'Dough snacks is dit koekjesdeeg bedekt met een lekker dikke, krakende laag witte chocolade. Het deeg heeft dan weer een lekker kruidige, unieke smaak. Ideaal om van te genieten met een lekker warm chai theetje!

 

Na onze huisgemaakte theetjes kan je vanaf nu op Let's Dough It (or shall we say Let's Drink It!) ook DIY Hot Chocolate Sticks kopen! En we zouden Let's Dough It niet zijn moesten deze niet in een heleboel verschillende smaken (inclusief de lekkerste toppings) komen! Van witte chocolade met karamel tot onze vegan donkere chocolade met speculoos... You name it, we have it! Ik vind het zo heerlijk om na een lange dag te genieten in de zetel met een lekkere, zelfgemaakte warme chocolademelk. Za-lig! 
Welke snack wil jij als eerste uitproberen? Ga je voor onze gloednieuwe Chocolattes, of geef je het Specuspijs koekjesdeeg een kans? 
Veel liefs,

More articles