A Happy New Year From Us to You!

A Happy New Year From Us to You!

Jan 01, 2021Let's Dough it

Hi, lieve cookie monsters! 2020 was een raar en ongewoon jaar, dat valt niet te ontkennen. Maar het was ook een jaar vol liefde, aangezien de challenges van de afgelopen maanden ons tegelijkertijd ook leerden om meer te appreciëren wat we hebben. We leerden met z'n allen hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn voor de echte helden in deze wereld, de mensen in de zorgsector, en onze favoriete local, small businesses te steunen in moeilijke tijden. Voor mij was het ook een jaar die nog maar eens aangetoond heeft hoe belangrijk het is je dromen achterna te gaan. Vandaag, niet morgen! Ik ben zo ongelooflijk dankbaar dat ik iets meer dan een jaar geleden besloot mijn droom werkelijkheid te maken, en daardoor dit jaar, ondanks alles, zoveel mooie en onvergetelijke momenten heb mogen beleven. 

Tijdens de laatste dagen van 2020 nam ik even de tijd om stil te staan bij het afgelopen jaar, en wat er allemaal gebeurd is in ons snelgroeiende koekjesdeegbedrijfje. Ik kan me nog zo goed herinneren hoe het was om in m'n eigen keuken die eerste bakjes koekjesdeeg te gaan samenstellen, net zolang tot ik het perfécte recept zou creëren. Een jaar later zijn Roy en ik ondertussen verhuisd naar een veel grotere keuken, waar wij op sommige dagen wel 100kg koekjesdeeg klaarmaken! Had je me dat een jaar geleden verteld... 

We kregen steeds meer en meer bestellingen, en hadden steeds meer ruimte nodig voor alle pakketjes. Veel, héél veel smaken passeerden ondertussen het menu (hou jij de tel nog bij? Ik niet!), en we voegden zelfs huisgemaakte thee en vegan koekjesdeeg toe aan het Let's Dough It menu. Een aantal jaar geleden begon ik ervan te dromen om ooit Nederland een momentje nostalgie te bezorgen met huisgemaakt koekjesdeeg, maar nooit had ik durven dromen dat ik dit doel zo snel zou bereiken! Dankjewel, lieve Let's Dough It fans, om samen dit avontuur te beleven! 

Eén ding is de afgelopen maanden echter niet veranderd: het geweldige, gelukzalige gevoel wanneer er een bestelling binnenkomt! Geweldig vond ik het om te weten dat jullie mijn koekjesdeeg wouden proeven, en nog steeds doe ik bijna letterlijk een vreugdedansje bij iedere bestelling. Mensen vragen me vaak hoe ik als cookie dough bakster fit blijf. Wel...It's all those happy dances! ;) 

Dankje, dankje dankje, lieve cookie monsters. Het was een geweldig jaar voor Let's Dough It, en ik kan niet wachten om jullie in 2021 te blijven verwennen, verrassen en verbazen. Iedere dag! 

 

More articles

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden