Eetbaar Cakebeslag: Ontdek onze Nieuwe Smaken!

Eetbaar Cakebeslag: Ontdek onze Nieuwe Smaken!

Nov 10, 2020Let's Dough it

Hier bij Let's Dough It verkopen we niet alleen 100% eetbaar koekjesdeeg, ook eetbaar cakebeslag staat op het menu! Net zoals bij koekjesdeeg, is het bij het maken van rauw, ongebakken cake beslag belangrijk dat hier geen rauw ei en meel in verwerkt wordt, deze kunnen namelijk leiden tot vervelende ziektes. Bij het maken maken van ons cakebeslag is dit dan ook de nummer 1 prioriteit, zodat het cake batter 100% veilig te snoepen is. Naast de klassieker, het Birthday Cake Batter, voegden we de afgelopen tijd een aantal verrassende, nieuwe smaken toe. Benieuwd?

100% Veilig Eetbaar Cake Beslag

Net zoals bij het maken van rauw of ongebakken koekjesdeeg, is het bij het creëren van een recept voor rauw cake beslag héél belangrijk dat hier geen rauw ei of meel in verwerkt wordt. Dit kan namelijk zorgen voor vervelende ziektes. Daarom is het cake beslag van Let's Dough It volledig vrij van rauw meel en ei. Zo kan jij onbezorgd genieten!

Vanaf nu ook Vegan Cake Beslag!

Wist je dat je vanaf nu ook als vegan van ons cake beslag kan genieten? Na het toevoegen van vegan smaakjes koekjesdeeg aan het menu, was het hoog tijd om ook een recept vegan cake beslag te gaan samenstellen. Stiekem ben ik best wel trots op het resultaat. Net zoals het "gewone" cake beslag, heeft het vegan cake batter een heerlijk smeuïge substantie. In plaats van een vegan variant op het klassieke Birthday Cake Batter te maken, koos ik ervoor om een cakebeslag met de smaak van kaneel te maken, lekker herfstig! Zo kunnen de niet-vegans onder jullie ook weer genieten van een nieuwe smaak.

Ontdek het vegan cake beslag hier.

Onze nieuwste smaak: Speculaas Cake Batter! 

 

Hier ben ik zelf héél enthousiast over: vanaf nu kan je ook genieten van een cake batter met de smaak van speculoos! Dit beslag werd gemaakt met speculaaskruiden, en er werd speculoospasta in verwerkt. Afgetopt met een heerlijk crunchy speculooscrumble, dé perfecte, kruidige snack voor de koude winteravonden! En eens wat anders voor Sinterklaas, hé! 

Ontdek het Speculoas Cake Batter hier.

Natuurlijk kan je ook nog steeds genieten van dé klassieker waar het allemaal mee begon: ons Birthday Cake Batter. Toch raad ik je aan ook eens de andere smaken te proberen. You won't be dissapointed! ;) 

 

More articles

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden