Help jij Let's Dough It om dé Online Cookie Dough Shop van Nederland te Worden? - Lets Dough it

Help jij Let's Dough It om dé Online Cookie Dough Shop van Nederland te Worden?

May 25, 2020Let's Dough it

Hi, lieve cookie dough lovers! Uit liefde voor koekjesdeeg en een passie voor bakken richtte ik in het najaar van 2019 Let’s Dough It op. Ik droomde ervan om cookie monsters die even gek zijn op cookie dough als ikzelf blij te maken met unieke smaken, en jullie de optie te geven unieke en verrassende smaken cookie dough online te bestellen. Makkelijk én snel, maar net zo gezellig als een echt bakwinkeltje!

Niet alleen kunnen jullie cookie dough lovers op Let’s Dough It je favoriete cookie dough en doughlicious snacks bestellen, je kan ook via de sociale media kanalen van Let’s Dough It andere cookie monsters leren kennen. Wist je dat ik namelijk een Facebook groep heb opgericht, om een heuse cookie monsters community te creëren? Je vindt ‘m hier!

5000 Let's Dough It Fans?! You Rock!

Ondertussen hebben we de geweldige mijlpaal van 5000 volgers bereikt op Instagram! Ik kan het bijna niet geloven…zijn er écht 5000 mensen die dagelijks mijn berichtjes lezen, en uitkijken naar de nieuwe smaken die ik in m'n keuken samenstel? Daar smelt m’n hart echt van!

Dus, lieve cookie dough lovers, ik wil jullie énorm bedanken! Voor alle steun, alle lieve berichtjes en natuurlijk alle cookie dough bestellingen! YOU ROCK! Voor jullie ga ik iedere keer weer met een gigantische hoop enthousiasme aan de slag om nieuwe smaken uit te proberen en voor jullie maak ik steeds weer met héél veel liefde alle bestellingen klaar. Er wordt wel eens gezegd dat, wanneer je iets bestelt bij een small business, de eigenaar ervan een happy dance doet. Wel…dat kan ik bevestigen!

"When you buy something from a small business, an actual person does a happy dance!"
 

Mij maakt het in ieder geval zo ontzettend gelukkig om te zien hoe jullie steeds uitkijken naar de nieuwe smaken, hoe jullie met z’n allen deelnemen aan de winacties, en hoe jullie foto’s delen van jullie bakjes koekjesdeeg. Omgekeerd hoopte ik tijdens de vreemde en moeilijke periode van de afgelopen maanden jullie wat steun te kunnen bieden door positiviteit te verspreiden via de social media van Let’s Dough It. Ook deelde ik zelf wat tips om deze periode wat aangenamer te maken, zoals bijvoorbeeld in deze en deze blog!

Dit is hoe JIJ Let's Dough It kan helpen groeien!

Zonder jullie had ik het dus niet kunnen doen, dat mag gezegd worden! Wat mij ook steeds helpt om positief te blijven, en die positiviteit ook naar jullie uit te stralen, is om elke dag weer nieuwe doelen te stellen. En vooruit te kijken in de toekomst! Beetje ambitieus zijn kan geen kwaad, toch? ;) Ik vind het geweldig om terug te kijken op de afgelopen maanden en te zien hoeveel Let’s Dough It gegroeid is, en kijk er naar uit om, samen met jullie cookie monsters, elke dag weer te blijven groeien! Hoe? Door steeds weer nieuwe, verrassende en unieke smaken uit te proberen, het menu van douglicious snacks en andere lekkernijen uit te breiden, en - last but not least - jullie steeds weer dat momentje van geluk te bezorgen met een heerlijk bakje cookie dough.

Wil jij mij helpen om te blijven groeien, en mijn dromen te verwezenlijken? Dan zijn dit een aantal dingen die jij kan doen!

Hoe kan jij ervoor zorgen dat Let's Dough It blijft groeien?

1. Volg ons op onze social media kanalen
  Voor jouw dagelijkse portie #dougspo kan je me volgen op Instagram & Facebook. Zo blijf je ook meteen op de hoogte van alle winacties. Ook deel ik steeds de foto's die jullie van je bakjes cookie dough posten op mijn story. Ik vind dit namelijk zo leuk om te zien!
  2. Laat een review achter 
  Wat small businesses, zoals Let’s Dough It, uiteraard enorm vooruit helpt zijn reviews! Was er een bepaalde smaak cookie dough die jij echt hémels vond? Laat ons dat dan zeker weten! Zo weet ik ook perfect wat jullie nu het liefste lusten en hoe ik m’n koekjesdeeg nog lekkerder kan maken. Een review achterlaten op Facebook kan hier, op Webwinkelkeur hier, en op Google hier
  3. Abonneer je op onze nieuwsbrief
  Wist je dat je je kan abonneren op de Let's Dough It nieuwsbrief, zodat je nooit meer een nieuwtje mist en steeds op de hoogte gehouden wordt van winacties, nieuwe snacks en toevoegingen aan het cookie dough menu? Je kan je e-mail achterlaten in de blauwe balk onderaan op onze site. Doen! ;)

  Ik kijk er alvast naar uit om jullie cookie monsters te blijven verrassen met nieuwe zoetigheden én steeds nieuwe cookie dough lovers te leren kennen! 

  Veel liefs,

  More articles

  Reacties (0)

  Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

  Laat een opmerking achter

  Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden