Maak kennis met onze Nutzly. smeerpasta, een heerlijke romige pasta met Italiaanse hazelnoot. Deze spread vol smaak wordt op een ambachtelijke wijze klaargemaakt, en bevat maar liefst 10% Italiaanse hazelnoot. Zoet, smeuïg, en heerlijk nostalgisch, perfect om van te genieten op je boterham of verwerkt in je favoriete dessert.
Beschrijving
Nostalgisch, heerlijk smeuïg en met liefde klaargemaakt, Nutzly is een echte smaakbom! Voor wie houdt van zoet is deze ambachtelijke spread écht niet te weerstaan. Smeer de Nutzly spread op je boterham bij het ontbijt, als topping op pannenkoeken of verwerkt doorheen desserts, van ijscrème tot brownies. Of - wij oordelen niet! - eet ‘m gewoon lekker zo met een een lepel uit de emmer. Genieten!
Ambachtelijk klaargemaakt
De ambachtelijke spreads van Let’s Dough It worden volgens eigen recept klaargemaakt in Nederland. Zorgvuldigheid, aandacht, passie en vooral heel veel liefde geven de spreads een unieke, natuurlijke smaak en hoogstaande kwaliteit.
Gebruik - Smeer op brood of gebruik als topping op desserts, van pannenkoeken tot ijscrème. Verpakking – Plastic emmer met afsluitbare deksel Duurzaamheid - Emmer is recyclebaar Ingrediënten en allergenen - Bevat melk en hazelnoot. Geschikt voor vegetariërs Houdbaarheid - Na openen is de smeerpasta tot een jaar houdbaar, bewaar buiten de koelkast. Origine - Nederland
Yes, dat kan zeker. Vries het zo vers mogelijk in, dan is het lekkers tot 4 maanden te bewaren in de vriezer. De bakjes zijn vries bestendig!
Mag ik het koekjesdeeg eten als ik zwanger ben?
Ja hoor, je kan ons cookie dough zeker eten tijdens je zwangerschap! Het deeg bevat namelijk geen ei of rauwe zuivel producten en wij gebruiken verhit meel zodat er geen bacterie gevaar is.
Verzenden jullie ook naar België?
België, Nederland en zelfs naar Duitsland. Meer informatie over het verzendschema vind je op de verzendpagina.
Hoelang is het houdbaar?
Het koekjesdeeg is buiten de koelkast, na ontvangst, zeker nog 6 dagen houdbaar, in de koelkast ruim een week en in de vriezer zelfs tot 4 maanden. Ons cookie dough is echter het lekkerst op kamertemperatuur en de toppings zijn vers op hun best!
Is het rauwe deeg veilig om zo op te eten?
Jazeker, het rauwe koekjesdeeg van Let's Dough it is volledig veilig te eten! Dat vind ik natuurlijk onwijs belangrijk en neem ik dan ook erg serieus. Wij gebruiken geen (rauw) ei in het deeg en maken het deeg met hitte behandeld meel. Hierdoor bestaat er geen kans op bacteriën en kan je dus volledig veilig snoepen van het koekjesdeeg!
Heb je nog meer vragen?
Zorgvuldige Levering
We zorgen dat het vers verzonden wordt
100% Veilig eetbaar
Wij gebruiken hitte behandeld meel en gebruiken geen rauw ei!
Duurzaam
Recyclebare/gerecyclede verpakking en duurzaam productie proces